Om Oss

Många personer går idag med tatueringar dom önskar bli av med, och upplever det svårt att hitta en säker och tillförlitlig laserbehandling.

Med många års erfarenhet och hundratals nöjda kunder, kan vi på Dinlaser med ärlighet leverera resultat, trygghet och hjälpa dig med tatueringsborttagning på ett säkert och tillförlitligt sätt.

Vi använder oss av en medicinsk Picosecunds laser som är mycket effektiv och har ett mångsidigt användningsområde för både medicinska och icke medicinska behandlingar.

T.ex borttagning av rosacea, akne reducering, tatueringsborttagning, peeling, pigmentfläckar, ytliga blodkärl, Hollywoodbehandling medmera. Q-switching är en teknik för att skapa korta laserpulser med mycket hög effekt. Resultatet innebär att lasern lämnar en kort puls med hög toppeffekt, en så kallad Q-puls

Välkommen att få en förstaklassig behandling du med!


Här på Dinlaser vill vi skapa även produkter av hög kvalitet som påverkar människors liv.

Vi strävar efter att ge varje kund maximal tillfredsställelse. I det osannolika fallet att du är missnöjd med våra produkter eller tjänster är du välkommen att kontakta oss. Vi letar sedan efter en lämplig lösning tillsammans! Detta återspeglas i både vår noggranna inköpsprocess och våra strikta kvalitetskontroller.

Om du har ytterligare frågor kan du kontakta oss via info@Dinlaser.se.

Vi betalar också fraktkostnaderna för dig så att du alltid kan beställa med GRATIS frakt.