När kan jag förvänta mig min beställning?
Den genomsnittliga leveranstiden är 7-15 arbetsdagar. Våra produkter levereras direkt till ditt hem av vår leverantör. Detta gör att Dinlaser kan spara stora kostnader för lagring och transport. Vilken är fördelen för kunden? Ett brett utbud av smarta innovationer till ett lägre pris än konkurrenterna och gratis frakt!

Min beställning anlände inte i tid, vad ska jag göra nu?!
I 99% av fallen levereras beställningar inom den förväntade leveranstiden. Tyvärr kan det hända att en beställning är försenad i leveransprocessen. Du kan kontrollera status för din beställning här

Har du inte fått något 3 dagar efter förväntad leveranstid? Kontakta oss gärna: info@Dinlaser.se

Min beställning saknar ett föremål. Vad ska jag göra?
Vissa produkter levereras från olika leverantörer. Är detta fallet med din beställning? Då får du också två olika track & trace-koder. Har ordern inte kommit helt? Skicka oss gärna ett mejl på info@Dinlaser.se. Då hjälper vi dig gärna!

Jag är inte nöjd med min beställning, kan jag returnera den?
Ja, varje beställning kan returneras inom 14 dagar. Observera att artikeln måste returneras i sitt ursprungliga skick och förpackning. Skadade returer accepteras inte. Vill du ha mer information om returpolicyn? Titta sedan på den här sidan.

Jag vill returnera en artikel, vad ska jag göra?
Är du inte nöjd med din beställning? Vi tycker att det är mycket synd och vi skulle vilja höra vad vi behöver göra för att tillfredsställa dig.

Kontakta oss för ytterligare instruktioner om hur du returnerar.